'Fellaini moet Shandong Taishan verlaten, maar wil in China blijven voetballen'

'Fellaini moet Shandong Taishan verlaten, maar wil in China blijven voetballen'

23-12-2022 20:03
3

Marouane Fellaini is bezig aan zijn laatste weken in de Chinese competitie. De voormalige Rode Duivel is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Shandong Taishan en strijdt volop mee voor de titel. Eens het seizoen is afgelopen zal hij echter moeten vertrekken.

Onze landgenoot heeft nog een contract tot medio 2025 bij Shandong Taishan en is ook kapitein bij de club, maar zal aan het einde van het seizoen de club toch moeten verlaten. Volgens La Dernière Heure is men bij Shandong Taishan niet langer tevreden over onze landgenoot en hoopt het na het seizoen een nieuwe uitdaging voor hem te vinden.

De Chinese competitie loopt momenteel op zijn einde en met nog twee speeldagen te gaan strijdt Fellaini momenteel mee voor de titel. Shandon Taishan, de club van Fellaini, staat momenteel met Wuhan Three Towns op een gedeelde eerste plek met 72 punten. De laatste twee partijen zullen dus ook beslissen over de Chinese titel.

Fellaini zelf ziet een langer verblijf in China alvast zitten. Liefst bij Shandong Taishan, maar ook een andere Chinese club is mogelijk. Een specifieke bestemming werd er echter nog niet genoemd voor de middenvelder, die in het verleden uitkwam voor Standard, Everton en Manchester United.