Silva is nog niet klaar met verhaal bij Anderlecht: Ik wil de club helpen

Silva is nog niet klaar met verhaal bij Anderlecht: "Ik wil de club helpen"

23-12-2022 19:19
5

Bij RSC Anderlecht mag men dan toch beginnen hopen op een begin van 2023 met Fabio Silva. De Portugese spits werd gelinkt aan een terugkeer naar moederclub Wolves, maar dat lijkt hij voorlopig toch nog niet te zien zitten.

In de eerste seizoenshelft was Silva één van de weinige lichtpuntjes bij Anderlecht en kon hij zich ook in de kijker spelen van zijn moederclub Wolves. Hier en daar klonk ook al het gerucht dat de Engelse club eraan dacht om Silva al opnieuw weg te halen bij Anderlecht. Silva lijkt zijn zinnen echter gezet te hebben op de Brusselaars. "In de tweede helft van het seizoen wil ik Anderlecht nog veel meer helpen", vertelt hij bij Express & Star.

Silva lijkt zich namelijk bijzonder goed te voelen bij de Brusselaars. "Al sinds de dag dat ik hier aankwam, voelde ik dat de mensen hier van me houden, dat ze me erbij wilden en dat ze er alles aan gedaan hebben om me naar Anderlecht te halen. Zij hebben me alles gegeven, dus moet ik voor hen hetzelfde doen", klinkt het.

Goed nieuws voor Anderlecht, dat alle aanvallende geweld goed kan gebruiken. Silva speelde voorlopig 29 partijen voor paars-wit, waarin hij goed was voor tien doelpunten en vier assists.