Bodart na nederlaag Standard: “Antwerp liet zien dat ze wilden winnen”

Bodart na nederlaag Standard: “Antwerp liet zien dat ze wilden winnen”

21-12-2022 16:59
2

De hervatting van het seizoen is een nachtmerrie geworden voor Standard, dat nu ondertussen drie van zijn laatste vier wedstrijden heeft verloren. De 4-0 nederlaag tegen Antwerp is hard aangekomen. Arnaud Bodart reageert.

De break bracht valse moed voor de spelers van standard. Een keiharde klap in het gezicht voor de Rouches. Standard boekte hun grootste nederlaag van het seizoen en meteen ook hun grootste tegenslag onder Ronny Deila

"Het verschil werd gemaakt op de wil", aldus Bodart. "Antwerp liet zien dat ze wilden winnen en wij lieten ons niet van onze goede kant zien.” Hij gelooft dat Standard meer samenhorigheid aan de dag moesten brengen. De bereidheid om te vechten voor elkaar en elke bal. De Croky Cup stond vanaf het begin van het seizoen al hoog aangestipt bij Standard.

“We wilden ver komen en zelfs weer een finale spelen, zoals twee jaar geleden. We wilden dat herbeleven, in een vol stadion deze keer", klinkt Bodart teleurgesteld. "We hadden ons geen slechtere start kunnen voorstellen. We zijn terug bij dit eeuwige achtbaanprobleem, waarvoor we geen oplossing kunnen vinden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie