'KRC Genk gaat voor komst van Roemeense FCSB-middenvelder Sut'

14 december 2022 om 22:24

KRC Genk wil de eigen kern deze winter graag behouden, maar gaf ook al aan dat het graag nog wat nieuwelingen in huis wil halen. Eén van die nieuwelingen kan Adrian Sut worden, die zich in de kijker heeft gespeeld van KRC Genk.

Bij het Turkse Fanatik klinkt het namelijk dat Genk het vizier heeft gericht op Sut, een 23-jarige verdedigende middenvelder die in eigen land uitkomt voor FCSB. Genk zou hem al even op het lijstje hebben staan en recent nog een scout naar Roemenië hebben gestuurd om hem twee keer aan het werk te zien.

Daarin blijkt hij ook indruk gemaakt te hebben op Genk, dat volgens de Turkse bron deze winter een poging zal wagen om Sut in huis te halen. De middenvelder kan voor zo'n twee miljoen euro worden overgenomen. Genk kan echter ook wachten tot het einde van dit seizoen, wanneer zijn contract bij FSCB afloopt.

De kans is echter groot dat een andere ploeg Sut dan voor de neus van Genk aantrekt. Zo wordt ook Trabzonspor genoemd als potentiële ploeg voor de Roemeense middenvelder.