'De Ketelaere zal nog ontploffen, hij gaat AC Milan veel plezier bezorgen'

'De Ketelaere zal nog ontploffen, hij gaat AC Milan veel plezier bezorgen'

13-12-2022 16:40
3

Charles De Ketelaere verliet Club Brugge afgelopen zomer voor AC Milan, maar wist daar nog niet helemaal door te breken. De Italiaanse ploeg geeft hem echter nog niet op en gelooft nog in een doorbraak. Ook de Italiaanse journalist Luca Serafini.

In eigen land staat journalist Serafini erom bekend een fervente Milan-fan te zijn. Volgens hem moeten de supporters ook niet vrezen over De Ketelaere, die nog niet helemaal wist door te breken. "Hij zal nog ontploffen bij Milan", geeft hij aan bij MilanNews.

"Het WK zal hem misschien wat rust gegeven hebben. Met Maldini, Pioli en Massara heeft Milan ook de exacte personen in dienst die ervoor zullen zorgen dat hij binnenkort kan gaan vlammen. Ze moeten hem gewoon wat rust geven nu, en niet beginnen met een soort van psychologische begeleiding. Hij gaat Milan nog heel veel plezier bezorgen", geeft hij aan.

De ex-speler van Club Brugge krijgt de komende maanden alvast de kans om zich te tonen. Op 4 januari hervat de Italiaanse competitie. Daarvoor neemt Milan het in oefenpartijen nog op tegen Arsenal, Liverpool en PSV.