Neuer breekt been tijdens het skiën: seizoen van Bayern-goalie is afgelopen

Neuer breekt been tijdens het skiën: seizoen van Bayern-goalie is afgelopen

10-12-2022 13:46
6

Dramatisch nieuws voor Bayern München: Manuel Neuer heeft zijn been gebroken en komt dit seizoen niet meer in actie. Dat maakt de Duitse doelman zaterdag bekend via Instagram.

Het ging mis voor Neuer tijdens een skivakantie. Hij genoot van enkele vrije dagen na de vroegtijdige aftocht van het Duitse elftal op het WK in Qatar. De 117-voudig international laat weten dat hij vrijdag met succes is geopereerd, maar zijn seizoen is wel voorbij.

'Het einde van het jaar had zeker beter gekund... Terwijl ik mijn hoofd probeerde leeg te maken op skivakantie, brak ik mijn onderbeen', schrijft Neuer. 'Heel veel dank aan de dokters. Het doet echter pijn dat het seizoen voor mij voorbij is.'

Voor Bayern is de blessure van de 36-jarige sluitpost een hard gelag. Neuer is een steunpilaar in het team van Julian Nagelsmann, dat na de winterstop nog op drie fronten actief is. Zo wacht in de achtste finale van de Champions League een ontmoeting met Paris Saint-Germain. In de Bundesliga heeft Der Rekordmeister een voorsprong van vier punten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Manuel Neuer (@manuelneuer)