Geviseerde Hazard krijgt enorme steun na kritiek: 'Het was schandalig'

Geviseerde Hazard krijgt enorme steun na kritiek: 'Het was schandalig'

06-12-2022 11:32
30

Eden Hazard kreeg voor, tijdens en na het WK flink wat kritiek te verwerken. De Real Madrid-speler wist opnieuw niet te overtuigen. Voor velen moet dit WK dan ook het einde van Hazard als Rode Duivel betekenen. Daar denkt Joachim Mununga anders over.

De analist en ex-speler van onder meer KV Mechelen hoopt dat Hazard toch een Rode Duivel blijft. De kritiek die de aanvaller krijgt is volgens hem overroepen. "Ik vind dat de supporters een kortetermijngeheugen hebben", klinkt het bij RTBF.

"Hij was misschien niet de beste keuze. Maar met de manier waarop ze hun onvrede hebben geuit, hebben de supporters alles wat hij voor de nationale ploeg heeft gedaan in de vuilbak gegooid. Ik vind dat schandalig", spreekt hij duidelijke taal.

Niet in vorm
Al beseft Mununga ook dat Hazard misschien geen basisplek verdiende. Zeker niet door het gebrek aan wedstrijdritme van de aanvaller. "Men moet stoppen om sportieve beslissingen te nemen op basis van wat er in het verleden is gebeurd", viseert hij nog Roberto Martinez. "Het hangt er allemaal vanaf hoe je bij je club presteert", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s