Match KV Mechelen verandert door vrees voor Belgische fans met stadionverbod

Match KV Mechelen verandert door vrees voor Belgische fans met stadionverbod

29-11-2022 18:30
3

De hele voetbalwereld focust zich op het WK in Qat ar. De clubs daarentegen zijn zich ondertussen stilaan aan het voorbereiden op de tweede helft van het seizoen. Ook bij KV Mechelen komt alles stilletjes aan op gang.

Malinois speelt vier december een oefenwedstrijd tegen NAC. Supporters die hunkeren naar het clubvoetbal zullen nog even moeten wachten. Dat liet NAC op dinsdag weten. De Nederlandse club gaat geen supporters toelaten in het stadion. Deze beslissing komt er nadat de club informatie heeft ontvangen vanuit België dat supporters met stadionverboden naar Breda wilden afreizen.

De wedstrijd gaat dus achter gesloten deur door. De Nederlandse club zou niet bereid zijn om dermate veel veiligheidsredenen te treffen om toch de deuren te kunnen openen voor fans. De kosten zouden te hoog oplopen wanneer ze dit toch willen organiseren.

“Ook wanneer enkel thuispubliek op de tribunes zou plaatsnemen acht de club het noodzakelijk de veiligheidsmaatregelen op te hogen door deze informatie”, klinkt het op de website. “Hierdoor is besloten de wedstrijd volledig achter gesloten deuren af te werken.“

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie