Nainggolan spreekt over terugkeer naar Cagliari: 'Sluit ik niet uit'

Nainggolan spreekt over terugkeer naar Cagliari: 'Sluit ik niet uit'

19-11-2022 10:15 Laatste update: 10:30
10

Voor Radja Nainggolan wordt het zoeken naar een nieuwe club. De middenvelder moet vertrekken bij Royal Antwerp FC en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kan dat bij zijn ex-ploeg Cagliari zijn?

Nainggolan kwam al meermaals uit voor de Italiaanse club, maar sluit niet uit dat hij ook terugkeert. "Als daar op een dag sprake van is, moet er eerst een overeenkomst gevonden worden. Maar ik sluit niets uit. Dit land heeft me zoveel gegeven", vertelt hij in Italiaanse media.

De middenvelder kwam voor zijn vertrek naar Royal Antwerp FC ook uit voor Cagliari, waar hij wel kon blijven, maar geen akkoord vond over een contract. "Mijn eerste keuze was om bij Cagliari te blijven, maar toch belandde ik in Antwerp", gaf hij aan.

Zo vond hij geen akkoord met eigenaar Giulini. "Ik heb altijd een uitstekende relatie gehad met hem. Hij is altijd loyaal geweest, behalve tijdens de contractbesprekingen. Maar ik ben ouder geworden en de problemen kunnen worden opgelost. Het is goed mogelijk om terug op dezelfde golflengte te komen", besluit Nainggolan.