Stijnen na nederlaag tegen Club Brugge: “Wereldkeeper hield Club tegen ons recht”

Stijnen na nederlaag tegen Club Brugge: “Wereldkeeper hield Club tegen ons recht”

10-11-2022 08:30
3

Club Brugge ontsnapte woensdag aan een vroege exit uit de Croky Cup. Een sterke Mignolet kon dit voorkomen. Noa Lang scoorde pas in de verlengingen twee keer voor de landskampioen. Na afloop van de partij sprak Stijn Stijnen, de coach van Patro Eisden. 

De coach is trots op zijn spelers. De landskampioen meer dan 90 minuten frustreren is een knappe prestatie. Stijnen gelooft dat ze met een andere keeper misschien wel zouden doorgestoten hebben. "Ik kan niet trotser zijn, maar we waren zo dicht bij de kwalificatie", klinkt het bij Stijnen. 

"We hadden de momenten om het af te maken", merkte Stijnen achteraf op. Zoals eerder vermeld stond er opnieuw een ijzersterke Simon Mignolet in het doel bij Club Brugge. "Mignolet hield Club zelfs tegen ons recht. We hadden verschillende ballen en zeker die laatste van Valcke. Dat is een moment in een carrière."

"Je hebt een wereldkeeper die de poging stopt op dat moment”, aldus Stijnen. “Daar moeten we ons bij neerleggen. Ach, ik had gevraagd en gehoopt dat we er een match van zouden maken. Dat hebben we gedaan ik kan niet trots genoeg zijn."