Gaat Nainggolan weg bij Antwerp? “Het is een spijtige verspilling van talent”

Gaat Nainggolan weg bij Antwerp? “Het is een spijtige verspilling van talent”

08-11-2022 08:00
29

Radja Nainggolan zit nog steeds in de B-kern van Royal Antwerp FC. Paul Gheysens sprak met Het Laatste Nieuws en liet zich negatief uit over de middenvelder. Gaat de voormalige Rode Duivel weg bij The Great Old?

Sinds half oktober zit Nainggolan in de B-kern en het ziet er naar uit dat dat zo zal blijven. “Ik beslis daar niet alleen over. Ik wil ook niemand afbreken, maar ik mis wat engagement bij Radja”, zegt Gheysens. “Hij is niet helemaal gefocust op het voetbal. Dan heb ik het voor alle duidelijkheid niet over het bedrijfje dat Radja zopas oprichtte, maar over zijn inzet en gedragingen in zijn totaliteit.”

Nainggolan kwam enkele keren negatief in de media. “Er zijn ook een paar dingen gebeurd – in de eerste plaats het rijden zonder rijbewijs – die niet in overeenstemming zijn met de voorbeeldfunctie die Radja heeft. Hij heeft bepaalde keuzes gemaakt die hem min of meer onmogelijk maakten in de groep. Het is een spijtige verspilling van talent. Zowel voor Radja als voor de club is dit eigenlijk erg jammer.”