OFFICIEEL: Trainer Almirón al na 26 dagen weg bij Spaanse hekkensluiter Elche

OFFICIEEL: Trainer Almirón al na 26 dagen weg bij Spaanse hekkensluiter Elche

07-11-2022 21:12

De samenwerking tussen hekkensluiter Elche en trainer Jorge Almirón heeft slechts 26 dagen geduurd. De nummer laatst van La Liga heeft maandag bekendgemaakt te scheiden met de oefenmeester. 

Elche presenteerde Almiron op 12 oktober als de nieuwe trainer. Hij nam de taken over van Alberto Callego. Na een gelijkspel tegen Valencia , werd er kansloos met 3-0 verloren van Real Madrid. Op 23 oktober werd er wederom een puntje gepakt, tegen Espanyol. Daarna werd er verloren van Getafe en Valladolid. Die laatste nederlaag bleek alweer de laatste wedstrijd voor de oefenmeester. De trainer en de club hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. 

Elche staat stijf onderaan in Spanje en won dit seizoen nog geen enkele keer. Het gat met de veilige zeventiende plaats, waar Sevilla staat, bedraagt liefst zeven punten. Dinsdagavond sluiten Los Franjiverdes de eerste seizoenshelft af met een thuiswedstrijd tegen nummer veertien Girona. Sergio Mantecón is tijdelijk aangesteld om de spelersgroep te leiden.