Theate blinkt ook uit bij Stade Rennes, WK lonkt: Wat moet je nog meer bewijzen?

Theate blinkt ook uit bij Stade Rennes, WK lonkt: "Wat moet je nog meer bewijzen?"

06-11-2022 21:46
18

Roberto Martinez maakt binnenkort zijn selectie voor het WK bekend en zal enkele moeilijke keuzes moeten maken. Welke verdedigers neemt hij bijvoorbeeld mee? Eentje wist alvast flink wat indruk te maken in het buitenland.

Na een avontuur in Italië trok Arthur Theate naar Frankrijk, waar hij nu uitkomt voor Stade Rennes. Ex-trainer Alexander Blessin ziet hem ook daar uitblinken en gelooft dat de volgende stap al lonkt voor de jonge verdediger. "Waarom? Omdat hij nog jong is", begint Blessin bij Krant van West-Vlaanderen.

"Omdat hij een voorbeeld is van hardwork beats talent. Omdat hij altijd zijn targets volgt en haalt. Hij zal nóg stappen zetten, komt misschien ooit bij een echte topclub in de Premier League of zo terecht. Maar ík ben niet verbaasd over zijn snelle ontwikkeling, dat is zeker", geeft hij nog aan.

Of Theate ook mee naar het WK gaat, is nog maar de vraag. Een basisplek heeft hij bij de Rode Duivels niet en ook een selectie is nog niet zeker. Blessin gelooft wel dat hij mee naar Qatar gaat. "Natuurlijk. Een sterk seizoen in de Serie A en nu zo goed bezig bij Rennes, wat moet je nog meer bewijzen? En zoveel linksvoetige verdedigers hebben jullie toch niet rondlopen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie