Antwerp krijgt transfertip uit Nederland: 'Overmars moet Ihattaren in huis nemen'

Antwerp krijgt transfertip uit Nederland: 'Overmars moet Ihattaren in huis nemen'

02-11-2022 09:40
14

Ajax kondigde deze week aan dra de samenwerking met Mohamed Ihattaren stop te gaan zetten. Johan Derksen vindt dat Ihattaren nog een laatste kans moet krijgen. De tafelgast bij Vandaag Inside denkt dat een stap naar Royal Antwerp FC het laatste redmiddel voor het twintigjarige talent is. 

Ajax maakte bekend Ihattaren niet definitief over te nemen van Juventus, waardoor de speler in principe in januari terugkeert naar Italië. Onder meer Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart hebben hun hulp al aangeboden aan Ihattaren. "De enige mogelijkheid is: Overmars moet hem in huis nemen en dus uit zijn wijk in Utrecht halen", stelt Derksen in de talkshow.

"Die jongen moet je in huis nemen, dan kan hij heel veel geld waard worden en van betekenis worden voor Antwerp", vervolgt de voormalig voetballer. "Mensen zijn tot het uiterste gegaan voor Ihattaren, zij zijn allemaal teleurgesteld. Maar hij verdient nog een laatste kans, want het loont de moeite als het wel lukt", aldus Derksen. "Het is jammer om zo'n jongen naar de kloten te laten gaan."

Derksen denkt dat Antwerp de enige club is waar Ihattaren zijn loopbaan op de rit kan krijgen. "Overmars had nog overwicht op hem. Als hij zich ervoor inzet... Dit is de laatste kans. Bij PSV en Ajax hebben ze er alles aan gedaan."