Rode Duivel Boyata overtuigt niet bij Club Brugge: Toch zorgwekkend

Rode Duivel Boyata overtuigt niet bij Club Brugge: "Toch zorgwekkend"

31-10-2022 12:45
3

Club Brugge haalde het zaterdag dan wel met 4-2 van KV Oostende, de Bruggelingen trekken toch met enkele zorgen richting Leverkusen. De partij tegen de Oostendenaren ging niet van een leien dakje, merkte ook Peter Vandenbempt op.

Bij een 2-0 stand leek Club Brugge niet meer in de problemen te komen, maar werd het toch even zweten nadat Dedryck Boyata twee grote fouten beging. "Het optreden van Boyata is zorgwekkend", geeft Vandenbempt aan bij Sporza.

De verdediger werd met grote verwachtingen in huis gehaald en verdient ook een pittig loon bij Blauw-Zwart. Doorbreken kon hij er echter nog niet. "Het was een transfer waar heel wat vragen over werden gesteld, want hij bleef nooit voor een lange periode foutloos. Morgen in Leverkusen staat hij opnieuw onder een vergrootglas", aldus Vandenbempt.

En zo trekt Club Brugge toch met knikkende knieën naar Duitsland, merkt ook Vandenbempt op. Vooral defensief heeft Blauw-Zwart het, ondanks een bijzonder sterke Simon Mignolet, moeilijk. Er zijn grote defensieve zorgen door een paar afwezigen. Club was een burcht in de Champions League met 4 matchen zonder tegengoal, op een week tijd krijgen ze plots 8 doelpunten tegen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie