Atlético Madrid blijft sukkelen, Bongonda helpt Cadiz aan winst tegen Madrilenen

29-10-2022 19:45
2

Atlético Madrid heeft zichzelf na de uitschakeling in de Champions League ook een slechte dienst bewezen in de Primera Division. De ploeg van Diego Simeone ging met 3-2 onderuit bij laagvlieder Cádiz CF.

Met de teleurstelling van het duel met Bayer Leverkusen nog in het achterhoofd startte Atlético aan het uitduel met Cádiz, waarin het al snel in de soep dreigde te open. Na 27 seconden spelen scoorde Theo Bongonda al voor de thuisploeg.

In de tweede helft liep Cádiz uit naar een 2-0 voorsprong via Alex Fernández, waarna Atlético de wedstrijd in een knotsgekke slotfase toch nog recht leek te trekken met twee doelpunten van Joao Felix. Maar diep in blessuretijd (99e minuut) bracht Rubén Sobrino Cádiz alsnog de overwinning.

Atlético Madrid blijft op de derde plaats steken, maar kan worden ingehaald door Real Sociedad.