VTM Nieuws: 'Ook Leko is kandidaat-trainer bij RSC Anderlecht'

VTM Nieuws: 'Ook Leko is kandidaat-trainer bij RSC Anderlecht'

24-10-2022 14:00
33

Bij RSC Anderlecht heeft men na de mindere resultaten afscheid genomen van Felice Mazzu. De club stelde Robin Veldman aan als interim-coach, maar zoekt intussen al naar een opvolger. Daarvoor denkt het aan enkele opvallende namen.

Eerder raakte al bekend dat Hernan Losada een kandidaat is om het roer over te nemen, maar hij is niet de enige coach die op het lijstje staat. Bij VTM Nieuws klinkt het namelijk dat ook Ivan Leko een potentiële kandidaat is om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden.

De Kroatische trainer is momenteel aan de slag in China, waar hij nog tot het einde van dit kalenderjaar een contract heeft bij SH Port. Daar staat hij momenteel op een vierde plek in de stand en is het ook niet ondenkbaar dat zijn contract niet wordt verlengd.

Het mag alleszins opvallend genoemd worden dat Leko een kandidaat is bij RSC Anderlecht. De Kroaat was jarenlang speler van aartsrivaal Club Brugge en werd als trainer ook kampioen met Blauw-Zwart. Daarna ging hij ook nog aan de slag bij Royal Antwerp FC, waar hij niet helemaal wist te overtuigen.