Hollerbach (STVV) na nederlaag tegen Club Brugge:Dat is kenmerkend voor topteams

Hollerbach (STVV) na nederlaag tegen Club Brugge:"Dat is kenmerkend voor topteams"

20-10-2022 09:00
7

STVV-trainer Bernd Hollerbach zag zijn ploeg woensdagavond met 3-0 verliezen van Club Brugge. Voordat de Duitser met lege handen terug de bus op stapte, sprak hij voor de microfoon van Sporza.

"Het resultaat is duidelijk, maar wij hebben toch ook onze momenten gehad", begon Hollerbach. STVV kreeg er drie tegen en kwam zelf niet tot scoren. "We hadden mogelijkheden, maar het liep telkens fout bij de laatste pass. We waren niet effectief genoeg en dan wordt het hier in Brugge natuurlijk altijd lastig."

"Club heeft zoveel kwaliteit dat het uit het niks plots ijskoud kan toeslaan, dat is kenmerkend voor topteams", liet Hollerbach zich uit over de landskampioen. De Kanaries konden de achterstand lang op 1-0 houden, maar moesten na 63 minuten met tien verder na een rood karton voor Mory Konaté. "Na de rode kaart was het voorbij", zo citeerde Sporza de T1 van STVV.

Sint Truiden VV staat na 13 speeldagen op plaats 11. Zaterdag moeten Hollerbach en de zijnen opnieuw aan de bak: STVV ontvangt dan met OH Leuven de nummer zeven uit de stand. Club Brugge blijft door de driepunter derde met 28 punten, evenveel als Union.