Anderlecht scoorde opnieuw niet: Met doellijntechnologie waren we efficiënter

Anderlecht scoorde opnieuw niet: "Met doellijntechnologie waren we efficiënter"

19-10-2022 15:31
16

RSC Anderlecht blijft het moeilijk hebben om punten te pakken en ging ook onderuit tegen aartsrivaal Club Brugge. Ondanks die mindere resultaten blijft Felice Mazzu positief.

"Ondanks die resultaten is de sfeer in de groep nog steeds positief", zegt de trainer van Anderlecht op zijn persconferentie. Ook de nederlaag tegen Club Brugge heeft de situatie er niet op verslechterd. "Iedereen is zich ervan bewust dat we een goeie prestatie hebben geleverd tegen Club Brugge, toch een van de beste ploegen van het land."

Mazzu moet nu echter wel punten gaan pakken. Te beginnen met donderdag tegen Zulte Waregem. "Ik zal er alles aan doen om de jongens met dezelfde intensiteit op het veld te krijgen als zondag, want het is op die frustratie dat we moeten voortborduren", geeft de trainer nog aan.

De coach van Anderlecht weet ook waar het grote pijnpunt ligt: de efficiëntie. "Het enige frustrerende was dat we zondag niet efficiënt genoeg waren en dus geen punten pakken. Uiteindelijk worden we op het einde van de rit wel op onze resultaten beoordeeld. Al hadden we zondag mét doellijntechnologie misschien iets efficiënter geweest", besluit hij nog met een kwinkslag.