Perea reageert na laten zien van geslachtsdeel: 'Vrouw & dochter worden nu gepest'

18 oktober 2022 om 23:18

Geisson Perea heeft voor veel ophef gezorgd in zijn thuisland Colombia. De verdediger van Sante Fe trok midden in een wedstrijd zijn broek naar beneden, om zijn geslachtsdeel te tonen. 

Het bizarre tafereel deed zich voor bij een competitiewedstrijd tussen Jaguares en Sante Fa. Bij een vrije trap voor laatstgenoemde ploeg probeerde Perea zijn tegenstanders af te leiden, al ontkent hij dat zelf. de Zuid-Amerikaan gooide letterlijk alles uit de kast, door zijn broek naar beneden te trekken en zijn geslachtsdeel te tonen.

Het moment is gefilmd en kwam tijdens de wedstrijd vol in beeld. De scheidsrechter zag het echter niet, waardoor Perea niet gestraft werd. De stopper heeft inmiddels gereageerd op het bizarre voorval. "Wat er gebeurde, was dat ik mijn broekje goed wilde doen. Ik had die ruimte. Ik was me er niet van bewust dat ik gefilmd werd. Ik wilde mijn geslachtsdeel nooit laten zien", zegt hij tegen El VBar de Caracol Radio.

"Door mijn actie zijn mijn vrouw en dochter, nu het slachtoffer van enorm veel pesterijen. Dat is de samenleving die we hebben gecreëerd door middel van sociale media", stelt Perea.