Eupen klopt Oud-Heverlee Leuven in spektakelrijke wedstrijd

18-10-2022 20:25
3

Eupen heeft dinsdagavond een knappe 4-2 zege geboekt tegen Oud-Heverlee Leuven. Zo komt Eupen op gelijke hoogte van Cercle Brugge in het klassement. Cercle speelt later op de avond nog tegen RFC Seraing.

De wedstrijd begon echter niet ideaal voor Eupen. Na acht minuten keken ze al tegen een 0-1 achterstand aan na een doelpunt van Mario Gonzalez. In minuut 24 kwamen de Panda's langszij dankzij een treffer van Charles-Cook. Lang bleven de bordjes niet in evenwicht, want in minuut 27 schoot Gonzalez zijn tweede van de avond tegen de touwen vanop de penaltystip.

Ook Eupen kreeg op slag van rust nog een penalty toegewezen. En het was aanvoerder Stef Peeters die de 2-2 liet optekenen. Dat was ook meteen de ruststand.

In de tweede helft leek Gonzalez zijn hattrick te gaan vervolledigen voor OHL. Maar hij miste een strafschop. In het slot trok Eupen de wedstrijd definitief naar zich toe. Er vielen nog twee doelpunten. In minuut 75 scoorde Magnée en in minuut 86 was de beurt aan N'Dri.