Simeone denkt niet over vertrek bij Atlético Madrid: 'Ik ga nergens heen'

Simeone denkt niet over vertrek bij Atlético Madrid: 'Ik ga nergens heen'

12-10-2022 13:45
1

Diego Simeone denkt niet aan een vertrek bij Atlético Madrid. Volgens de coach is de chemie na meer dan tien jaar nog altijd niet uitgewerkt. Dat zegt hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de sleutelwedstrijd met Club Brugge in de Champions League.

Simeone is sinds december 2011 de trainer van Atlético Madrid en kende pieken en dalen in zijn tijd in de Spaanse hoofdstad. "Ik ga zeker nergens heen. Ik heb hier nog altijd het gevoel dat ik vertrouwen krijg. Laatst vroeg iemand of ik mezelf ooit bij een andere club zie werken. Mijn antwoord was: nee, absoluut niet", legt de Argentijn uit. 

Atlético Madrid staat met drie punten op de vierde plaats in groep B van de Champions League. Woensdagavond treft het leider Club Brugge, dat uit drie wedstrijden negen punten wist te halen. "We staan tegenover een Club Brugge dat heel goed presteert, dat hebben we vorige week kunnen zien. We hebben het voordeel dat we thuis spelen, want we hebben het publiek nodig", aldus Simeone.

In La Liga kijkt Atlético tegen een achterstand van zes punten aan op koplopers FC Barcelona en Real Madrid. Los Rojiblancos staan vierde.