Geen Refaelov, Duranville en Ashirmeru bij Anderlecht, Vertonghen keert terug

12 oktober om 10:15
Laatste update: 12 oktober om 10:56

RSC Anderlecht neemt het donderdag in Londen op tegen West Ham United. Voor dat Conference League-duel kunnen de Brusselaars opnieuw beroep doen op Jan Vertonghen. Lior Refaelov en Majeed Ashimeru haken af vanwege ziekte. Marco Kana en Julien Duranville zijn er ook niet bij in Londen, zo liet Anderlecht weten via haar officiële kanalen.

Jan Vertonghen kwam afgelopen weekend niet in actie tijdens de 1-3-zege van Paars-Wit tegen KV Mechelen. De recorditernational moest verstek geven door griep, maar is daar nu van hersteld. Vertonghen kan in Londen dus aantreden tegen West Ham. In de heenwedstrijd bleef de 35-jarige verdediger de hele wedstrijd op de bank.

Anderlecht moet het zonder de aanvallende impulsen van Lior Refaelov en Majeed Ashimeru doen tegen The Hammers. Beide spelers ondernamen de trip naar Engeland niet vanwege ziekte. Refaelov kwam afgelopen weekend tegen Malinwa wel nog in actie. Ashimeru haakte toen ook al af vanwege ziekte.

Via haar officiële kanalen liet Anderlecht weten dat ook Julien Duranville en Marco Kana ontbreken in de selectie. Beide spelers zouden licht geblesseerd zijn en zullen dus ook niet aantreden tegen West Ham.