Problemen bij PSG: 'Na Mbappé-nieuws denkt ook technisch directeur aan vertrek'

Problemen bij PSG: 'Na Mbappé-nieuws denkt ook technisch directeur aan vertrek'

11-10-2022 17:16
2

Luis Campos dreigt zijn taken als technisch directeur bij Paris Saint-Germain naast zich neer te leggen, meldt Le Parisien. De bestuurder spreekt zijn trouw uit richting Kylian Mbappé, die eveneens uit Parijs wil vertrekken.

Eerder op de dinsdag meldde Marca dat Mbappé zijn zinnen zet op een transfer in januari. Het nieuws is vervolgens kracht bijgezet door Le Parisien en L'Équipe. Eerstgenoemde bron claimt dat Campos overweegt op te stappen bij PSG. De technisch directeur voelt zich, net als Mbappé, verraden door de clubleiding, aangevoerd door voorzitter Nasser Al-Khelaïfi.

Campos zou sinds Mbappé veertien jaar oud is al enorm gehecht zijn aan de Franse voetballer. De spanningen tussen PSG en Mbappé zijn zo hoog opgelopen, dat de speler geen andere oplossing ziet dan een vertrek. Onhaalbare beloftes zijn naar verluidt de oorzaak van de interne problemen.

PSG wil meewerken aan een vertrek van Mbappé, maar weigert de aanvaller te verkopen aan Real Madrid. Al-Khelaïfi ligt al tijden overhoop met Florentino Pérez, president bij De Koninklijke. Een winterse transfer naar Liverpool zou wel tot de mogelijkheden behoren.