Mazzu (RSC Anderlecht): "We blijven keihard werken om dit om te draaien"

7 oktober om 09:50

Na de 0-1-nederlaag tegen West Ham United blikte Anderlecht-trainer Felice Mazzu terug op de wedstrijd. Ook keek hij al vooruit naar de volgende hordes voor Paars-Wit in de Conference League.

RSC Anderlecht bleef tegen West Ham lang overeind, maar kreeg in minuut 79 de fatale tegentreffer. “Alles wat we 79 minuten goed deden, viel daar plots weg", zei Mazzu. "Geen druk op de baldrager bij de voorzet en geen agressiviteit in het duel. Het was een opeenstapeling van kleine foutjes, misschien door de vermoeidheid. Jammer, want voor het overige vond ik dat onze organisatie op punt stond”, zo citeerde Het Laatste Nieuws Mazzu.

De Brusselaars blijven achter met vier op negen. “We blijven keihard werken om dit om te draaien", liet Mazzu optekenen. Anderlecht trekt op speeldag 4 naar Londen voor de tweede confrontatie met West Ham. "Wij gaan volgende week naar Londen om er iets te rapen. Lukt dat niet, dan zullen we ons schrap moeten zetten en punten pakken tegen FCSB en Silkeborg om de poulefase te overleven", aldus Mazzu.