'Jutgla speelt zich al in de kijker, Arsenal en Atlético willen Club Brugge-spits'

'Jutgla speelt zich al in de kijker, Arsenal en Atlético willen Club Brugge-spits'

06-10-2022 20:20
18

Ferran Jutgla heeft na zijn komst naar Club Brugge al flink wat indruk weten te maken. De Spanjaard imponeert ook in de Champions League en heeft zich daarmee nu al in de kijker gespeeld van flink wat buitenlandse clubs.

Met acht doelpunten en vijf assists in veertien partijen kan Jutgla al tevreden terugblikken op zijn seizoensbegin bij Club Brugge. Hij werd ook twee keer verkozen tot man van de match in de Champions League, wat hem de interesse van verschillende buitenlandse clubs heeft opgeleverd.

Dinsdag was Jutgla tegen Atlético Madrid nog goed voor een doelpunt en een assist en volgens MediaFoot toont de Spaanse club nu ook interesse om Jutgla binnenkort in huis te halen. De concurrentie is echter niet min want ook Arsenal wordt genoemd als potentiële bestemming voor de Spanjaard.

Club Brugge lijkt zich alvast te mogen opmaken voor de absolute jackpot. Zelf betaalde het zo'n vijf miljoen euro voor de spits, die zijn handtekening had gezet onder een contract tot medio 2027. Enkele maanden later kan hij al een veelvoud daarvan gaan opleveren.