Larade (23) hoopt op eerste minuten in de Jupiler Pro League bij Cercle Brugge

Larade (23) hoopt op eerste minuten in de Jupiler Pro League bij Cercle Brugge

06-10-2022 15:45

Afgelopen zomer trok Cercle Brugge Lucas Larade aan. De 23-jarige centrale verdediger verruilde de B-ploeg van AS Monaco voor Groen-Zwart en legde zijn eerste interview af als Cercle-speler.

Larade liet weten dat toen Cercle kwam aankloppen hij niet heeft getwijfeld. "Blijkbaar zochten ze bij Cercle nog een centrale verdediger, die ook op rechtsachter uit de voeten kan. Voor mij was het een eerste buitenlandse avontuur en een nieuwe stap hogerop. Een move die ik niet kon laten liggen.", zo citeerde Cercle de Fransman op haar webstek.

"Het niveau ligt hier echt hoog en ik werk hard om mijn doelen te bereiken." Over die doelen sprak Larade zich ook uit. "Ik wil mijn professioneel debuut maken en matchen spelen. Maar de concurrentie is groot en dat is natuurlijk normaal bij een ploeg die op het hoogste niveau speelt. Ik wil tonen tot wat ik in staat ben en me laten zien aan de buitenwereld. Daaraan gekoppeld wil ik het team uiteraard ook helpen om goede resultaten te behalen. We moeten dringend klimmen in het klassement", aldus Larade.