Witsel en Carrasco met complimenten voor Club en Mignolet: Hij redde zijn ploeg

Witsel en Carrasco met complimenten voor Club en Mignolet: "Hij redde zijn ploeg"

05-10-2022 09:47
17

Rode Duivels Axel Witsel en Yannick Ferreira-Carrasco gingen dinsdag kopje onder in Jan Breydel (2-0). Na de wedstrijd hadden beide Atletico Madrid-spelers mooie woorden voor Club Brugge en Simon Mignolet.

Voor Witsel kwam het goede resultaat van Blauw-Zwart niet helemaal onverwacht. “We wisten dat Club al goede matchen had gespeeld in de Champions League. We hadden dus een moeilijke match verwacht en dat was het ook.” Carrasco zei dan weer dat er meer te rapen viel voor Atletico. "We hadden uiteindelijk wel veel kansen, jammer dat we niet konden scoren. Als die penalty was binnen gegaan, hadden we voor hetzelfde geld nog gelijk gespeeld of wie weet zelfs gewonnen", liet de 59-voudige Rode Duivel optekenen.

"Club Brugge was lucide en speelde realistisch voetbal", voegde Carrasco eraan toe. Verder stak hij nog de loftrompet op voor zijn collega-Rode Duivel Simon Mignolet. "Ik ben blij voor Simon dat hij zo goed keepte. Echt een topmatch van hem. Hij verdient de drie punten en redde zijn ploeg bij momenten", zei Carrasco over de blauw-zwarte keeper. Carrasco toonde zich van zijn sportiefste kant en ging naar eigen zeggen na de wedstrijd Hans Vanaken, Dedryck Boyata en Mignolet feliciteren, zo wist Het Nieuwsblad.

“Hij heeft vanavond getoond dat hij een topkeeper is”, beaamde Witsel de complimenten van Carrasco. Met Atletico moeten Witsel en Carrasco de nederlaag nu naast zich neerleggen en de focus verleggen op zaterdag. Dan ontvangen de Rojiblancos promovendus Girona. Atletico staat vijfde in Spanje met zes punten minder dan FC Barcelona en Real Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie