Spileers (17) debuteert bij Club Brugge: “Schrok me dood toen ik het hoorde

Spileers (17) debuteert bij Club Brugge: “Schrok me dood toen ik het hoorde"

01-10-2022 23:35
20

Club Brugge won zaterdag met 3-0 van KV Mechelen. Jorne Spileers debuteerde bij Blauw-Zwart. Op 17-jarige leeftijd gunde Carl Hoefkens de centrale verdediger een basisplaats en daar genoot Spileers volop van.

De voorbije weken deed Spileers het goed bij Club NXT en nu mocht hij zich tonen tussen de grote jongens. "Ik heb hier 100 procent van genoten. Ik zit hier al 10 jaar en je verlangt altijd naar dit moment. Vandaag was het dan zover en dan met de twaalfde man achter je, ongelofelijk”, laat Spileers weten aan Sporza.

In het begin had de jongeling gezonde stress. "Maar eenmaal ik in de match zat en met de ervaren jongens die me hielpen bleef ik op mijn gemak. Ik schrok wel even toen ik hoorde dat ik zou starten. Ik wist het al van gisteren, toen ik niet met de beloften naar Virton moest."

Voor Spileers is het een nieuwe stap in zijn nog erg jonge loopbaan. "Ik kan nog altijd niet geloven dat ik hier mijn debuut gemaakt heb in Jan Breydel. Het zal de komende uren of dagen wel doordringen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie