Boëtius heeft geen chemotherapie nodig na geslaagde operatie aan tumor

Boëtius heeft geen chemotherapie nodig na geslaagde operatie aan tumor

30-09-2022 15:15
3

Jean-Paul Boëtius heeft geen chemotherapie nodig na de succesvolle operatie aan zijn testikel. Dat meldt zijn club Hertha BSC. Onlangs werd bij Boëtius een tumor geconstateerd in zijn testikel.

Boëtius bracht vorige week zelf al het nieuws naar buiten dat zijn operatie goed was gegaan. 'De operatie is achter de rug en goed verlopen. Ik wil iedereen bedanken voor de hartverwarmende en opbeurende woorden. Ik voel me gezegend en bevoorrecht, allemaal dankzij jullie.' Boëtius deed tot nu toe in zes wedstrijden voor Hertha BSC mee, twee daarvan als basisspeler.

Volgens onderzoek van Hertha BSC is het dus niet nodig dat Boëtius nog chemotherapie krijgt na zijn operatie. Wanneer de middenvelder ook daadwerkelijk weer kan spelen is onduidelijk. Boëtius trainde afgelopen zomer mee bij Feyenoord, aangezien hij zonder club zat na zijn vertrek bij 1.FSV Mainz. Twee maanden geleden werd ook bij Sébastien Haller een tumor ontdekt. Die van hem bleek wel kwaadaardig en hij moest wel chemotherapie ondergaan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jean-Paul Boetius (@jpboetius5)