Hoefkens maakt furore bij Club Brugge: 'Een totaal andere man'

Hoefkens maakt furore bij Club Brugge: 'Een totaal andere man'

30-09-2022 12:00
7

Club Brugge staat momenteel op een derde plaats met 19 op 27. Hugo Camps vindt dat geen slecht rapport en looft coach Carl Hoefkens dan ook. 

'Carl Hoefkens is geen diplomaat. Hij zegt waar het op staat en altijd met de brutaliteit van het eigen gelijk', aldus de columnist van Het Laatste Nieuws. 'Hij durft ook roteren, wat bij Club risico's inhoudt. De Brugse coach spreekt niet met dubbele tong en dan is de pijn van de bank draaglijker. Hij geeft zelf aan dat alle spelers in aanmerking komen voor rotatie. Die openheid wordt gewaardeerd door de spelers.'

Camps vindt dat Hoefkens een metamorfoose heeft ondergaan. 'Hoefkens was als voetballer geen voorbeeld van discipline. Als trainer is hij een totaal andere man. Ik heb de indruk dat hij het voetbal nu pas serieus neemt en er alles voor over heeft. Club Brugge heeft een risico gelopen door hem in het bad te gooien. Tot nu toe valt het wel mee. Het is niet door een wedstrijd tegen Standard te verliezen dat de club in zak en as zit', besluit Camps.

Club verloor die laatste wedstrijd voor de interlandbreak met 3-0. Komend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie