‘Lamkel Zé kwam in problemen door gokken, kansspelcommissie kwam hem op het spoor’

‘Lamkel Zé kwam in problemen door gokken, kansspelcommissie kwam hem op het spoor’

30-09-2022 09:33
14

Didier Lamkel Zé, de meest besproken voetballer in België de afgelopen jaren, werd op de hielen gezeten door de kansspelcommissie. Dat meldt Het Nieuwsblad. De krant duidt het feit aan als reden tot onrust bij Royal Antwerp FC

Elke voetballiefhebber herinnert zich de fratsen van Lamkel Zé bij Antwerp. In Het Nieuwsblad schreef de clubwatcher van RAFC een bewogen balans van de periode van de voetballer bij Antwerp. Die balans staat bol van de sappige details tussen journalistiek, club en speler.

Zo meldt de krant dat Lamkel Zé niet vies was van gokken. ‘We hadden trouwens nóg meer kunnen focussen op Lamkel Zé, die zich ook in nesten werkte met zijn vele voetbalgokjes. Uiteindelijk was dat best relevant, want daardoor zat hij soms snel zonder centen, wilde hij weer meer verdienen en maakte hij amok. Bovendien kwam zelfs de Kansspelcommissie hem op het spoor’, melden ze.

Lamkel Zé ontvangt met KV Kortrijk zijn oude stamnummer 1. De wedstrijd tussen KV Kortrijk en Antwerp wordt zondag om 18u30 gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie