Opgeleefde en veelzijdige Eriksen oogst complimenten: 'Hij is heel intelligent'

Opgeleefde en veelzijdige Eriksen oogst complimenten: 'Hij is heel intelligent'

28 september - 16:29
2

Voormalig Manchester United-middenvelder Michael Carrick is enorm onder de indruk van Christian Eriksen. De Deen, die deze zomer werd gehaald door Erik ten Hag, beheerst volgens Garrick haast alle kwaliteiten die een middenvelder nodig heeft.

Eriksen steekt in uitstekende vorm, en werd onlangs door de fans van United uitgeroepen tot speler van de maand september. Dat de creatieveling snel zijn draai zou vinden op Old Trafford, was volgens Carrick slechts een kwestie van tijd. "Ik ben niet verrast door zijn huidige vorm. Ik heb vaak tegen hem gespeeld en ik heb hem vaak zien spelen. Ik vind hem geweldig", aldus Carrick in een bericht op de clubsite van United. 

Carrick, die liefst 464 duels speelde voor The Mancunians, zag Eriksen meteen voor een kwaliteitsimpuls zorgen. "Hij is een fantastische voetballer. Hij is zeer slim. Daarnaast maakt het niet uit waar hij speelt. Hij past zich op elke positie weer aan. Het is gewoon een heel intelligente speler met enorm veel kwaliteiten."

Dat Eriksen lekker in zijn vel zit, bewees hij de afgelopen interlandperiode ook bij de Deense nationale ploeg. De oud-Ajacied scoorde op prachtige wijze tegen Kroatië (2-1 nederlaag) en versloeg samen met zijn landgenoten ook wereldkampioen Frankrijk (2-0).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie