Vertonghen na nederlaag tegen Nederland: Dan had ik het wel nog eens willen zien

Vertonghen na nederlaag tegen Nederland: "Dan had ik het wel nog eens willen zien"

26-09-2022 12:00
19

Na de 1-0-nederlaag van België tegen Nederland werd Jan Vertonghen geïnterviewd door Gilles De Bilde. De recordinternational blikte terug op de wedstrijd en gaf aan er geen slecht gevoel aan over te houden.

Vertonghen stond de hele wedstrijd tussen de lijnen en was niet ontevreden over de prestatie van België. "Ik hou geen slecht gevoel over aan deze wedstrijd”, begon de 35-jarige Rode Duivel. "We kwamen hier om te winnen. Als die eerste goal snel valt, gaan zij misschien wat stressen en krijgen wij wat meer hoop." Vertonghen verwees naar de kans die Eden Hazard in het begon van de wedstrijd kreeg. "We hebben een kans gehad na drie, vier minuten met Eden (Hazard, red.) die de bal over schoot. Als we die 1-0 maken, dan wil ik het nog wel eens zien", zo zei Vertonghen.

De verdediger van RSC Anderlecht analyseerde de prestatie van de Rode Duivels. "Ik vond wel dat we dominant waren. Niet zozeer in uitgespeelde kansen", zei Vertonghen die eraan toevoegde dat het België voorin wat aan stootkracht ontbrak. "Ik heb zeker geen gevoel overgehouden aan deze twee wedstrijden", concludeerde Vertonghen na de matchen tegen Wales en Nederland.