KV Kortrijk rekent op Dessoleil in degradatiestrijd: Tot de laatste minuut

KV Kortrijk rekent op Dessoleil in degradatiestrijd: "Tot de laatste minuut"

25-09-2022 22:04
2

KV Kortrijk kent voorlopig een moeilijk seizoen en lijkt te moeten vrezen voor de degradatie. Om de club daarvan te behoeden rekent men bij KVK op Dorian Dessoleil, die de club achterin moet verstevigen.

De dertigjarige verdediger wordt momenteel gehuurd van Royal Antwerp FC. Een ander soort voetbal voor Dessoleil dus, die vorig seizoen nog voor de titel streed. "Het zal niet makkelijk worden dit seizoen, maar we moeten het hoofd hooghouden", vertelt hij op de officiële kanalen van Kortrijk.

Dessoleil gelooft alvast hij KVK dit seizoen wel een handje kan helpen. Ook Kortrijk hoopt op goede prestaties van de verdediger. "Door mijn leiderschap verwacht men van mij dat ik de verdediging kan leiden. Ik ben discreet en timide, maar door mijn jaren ervaring ben ik op dat gebied wel een beetje veranderd", klinkt het.

Toch heeft hij het met KVK nog niet makkelijk gehad. De Kerels staat momenteel slechts op een veertiende plek, nipt boven de degradatieplaatsen. "Ik wil er tot de laatste minuut voor strijden", geeft Dessoleil de moed niet op.