De 5de ronde van de beker: Antwerps streekduel en Beerschot ook in actie

De 5de ronde van de beker: Antwerps streekduel en Beerschot ook in actie

22 september - 15:30 Laatste update: 15:45
4

In 1A en 1B wordt er niet gevoetbald vanwege de interlandbreak. Maar in de vijfde ronde van de Beker van België gaat de bal wel aan het rollen. Zo staat er met Lierse Kempenzonen tegen RC Mechelen een Antwerpsstreekduel op het programma en komen er nog heel wat 1B-clubs in actie.

De affiche waar voetbalromantici naar zullen uitkijken is ongetwijfeld Lierse Kempenzonen tegen Racing Mechelen. Een duel tussen de leider in 1B tegen de nummer 7 in de B-reeks in vierde klasse. Nadat 1A'er RFC Seraing al doorstootte naar de volgende ronde, treedt ook promovendus KVC Westerlo voor het eerst aan in de beker. De Kemphanen trekken naar Aalst. De ploeg van trainer Jonas De Roeck neemt het daar op tegen Eendracht Aalst dat achtste staat in de A-reeks van vierde klasse.

Verder komen er nog vijf tweedeklassers in actie. Beerschot neemt het op tegen derdeklasser Knokke. Virton speelt tegen Dessel Sport (derde klasse). RWDM neemt het thuis op tegen vierdeklasser KSV Oudenaar. Hekkensluiter van 1B FCV Dender EH speelt tegen KSC Dikkelvenne (vierde klasse). Lommel ontvangt RAAL La Louvière uit derde klasse en SK Beveren trekt naar Visé (derde klasse).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie