Beloften Rode Duivels Bakayoko (19) en Vertessen (21) zien concurrent terugkeren

Beloften Rode Duivels Bakayoko (19) en Vertessen (21) zien concurrent terugkeren

20-09-2022 14:15
1

PSV-Belgen en beloften Rode Duivels Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen van PSV zagen dinsdag een concurrent van hen terugkeren op het trainingsveld bij PSV: Noni Madueke.

Niet alleen de Rode Duivels treden deze week tegen Nederland aan, ook de beloften Rode Duivels nemen het tegen hun leeftijdsgenoten van Nederland op. In die selectie zitten Bakayoko en Vertessen. Die laatste maakte nog maar nauwelijks minuten dit seizoen. De eerste drie wedstrijden was hij uit door een blindedarm operatie en speelde daarna slechts 64 minuten in drie wedstrijden.

Bakayoko doet het beter dit seizoen. Hij was  in zeven wedstrijden zes keer basisspeler bij de Eindhovenaren en kwam al twee keer tot scoren. Dat Bakayoko speelt heeft ook te maken met de afwezigheid van Noni Madueke. De 20-jarige Engelsman is net als Vertessen en Bakayoko een rechtsbuiten. Vorig jaar maakte hij nog mede het mooie weer bij PSV, maar kwam dit seizoen nog niet in actie vanwege een enkelblessure. Geen al te goed nieuws voor de PSV-Belgen: Madueke hervatte dinsdag de training bij PSV en zijn revalidatie verloopt vlot, zo meldde het Eindhovens Dagblad.