Lazio gaat af met 5-1 tegen Midtjylland: "Als ik het probleem ben, dan stap ik op'

16 september 2022 om 09:39

Maurizio Sarri was verbijsterd na het 5-1 verlies van zijn ploeg SS Lazio uit tegen FC Midtjylland. De Italiaanse trainer gaf aan dat zijn team niet zichzelf was, maar hij stak ook de hand in eigen boezem. 

"Ik wil mijn welgemeende excuses aanbieden aan de fans die hier gekomen zijn en de mensen die vanuit huis hebben gekeken", vertelt Sarri na afloop tegen Sky Sport Italia. "We hebben onze mensen niet representatief vertegenwoordigd. Voor mijn gevoel zijn er in de kleedkamer geen problemen die dit verlies kunnen verklaren. Het is moeilijk de verklaring hiervoor te vinden. Maar als ik het probleem ben, dan zal ik een stap terug nemen. Is een speler het probleem, dan moet hij direct verkocht worden."

Ook Ciro Immobile is ontdaan van het verlies in Denemarken. "We wilden een stap vooruit doen vanavond, maar we hebben er juist tien achteruit gezet. De trainer zal morgen met ons praten, nadat hij de wedstrijd teruggezien heeft. Dit is compleet onverwacht, voor ons en voor onze fans. Nu moeten we snel weer vooruit kijken, want we hebben geen tijd om bij dit verlies te blijven staan."