Ronaldinho dankzij Circus 20 minuten in het shirt van Standard en KAA Gent

Ronaldinho dankzij Circus 20 minuten in het shirt van Standard en KAA Gent

05-09-2022 15:30 Laatste update: 15:41
4

Het lijkt wel iets uit een vreemde droom of vanuit een niet zo realistisch computerspelletje: Ronaldinho in het shirt van KAA Gent en Standard. Binnenkort wordt het realiteit: Ronaldinho treedt eind september aan in een galamatch tussen beide Belgische clubs.

Ronaldinho is het internationale gezicht van Circus, een online casinospelwebsite die zowel Gent als Standard sponsert. De ondertussen 42-jarige Braziliaan zal in de eerste en tweede helft telkens twintig minuten opdraven. Hij zal zowel het shirt van de Buffalo's als dat van de Rouches dragen, zo liet Circus weten via haar webstek.

De Braziliaanse baltovenaar beëindigde in 2015 zijn carrière. Ronaldinho sloeg menig voetballiefhebber met verstomming met zijn onnavolgbare dribbels. Hij is het best bekend voor zijn periode bij FC Barcelona, met wie hij in 2006 de Champions League won nadat hij een jaar eerder de Gouden Bal had gewonnen. Ronaldinho kwam ook 97 keer uit voor het Braziliaanse nationale team, waarbij hij 33 keer de netten deed trillen en in 2002 wereldkampioen werd.