James wordt best betaalde Chelsea-verdediger ooit na interesse van andere topclubs

James wordt best betaalde Chelsea-verdediger ooit na interesse van andere topclubs

05-09-2022 14:45

Reece James heeft zijn contract bij Chelsea FC verlengd. De vleugelverdediger breit een vervolg aan zijn verblijf bij Chelsea tot 2028. Daarvoor gaf de Londense club James een vernieuwd contract, wat hem de best betaalde Chelsea-verdediger ooit maakt

James is bij Chelsea uitgegroeid tot steunpilaar en dat is ook andere topclubs niet ontgaan. Onder meer Manchester City en Real Madrid waren naar verluidt geïnteresserd in de diensten van James, die Chelsea trouw blijft.

Chelsea wilde koste wat kost langer door met de rechtspoot en dat blijkt uit het salaris dat hij de komende jaren gaat opstrijken op Stamford Bridge. Engelse media melden dat James omgerekend een slordige driehonderd duizend euro per week gaat verdienen. Daarmee wordt de 22-jarige Engelsman de best betaalde verdediger uit de clubhistorie van The Blues. John Terry, die tussen 2000 en 2017 furore maakte op Stamford Brigde, had dat record op zijn naam staan.

James verlengt zo zijn verblijf bijChelsea, waar hij al een leven lang Chelsea speelt. Hij begon op zijn zevende in de jeugdopleiding en debuteerde drie jaar geleden in het eerste elftal. Intussen staat de teller van James op 128 officiële duels voor Chelsea.