'KVC Westerlo staat dicht bij stunt, voorakkoord met Chadli bereikt'

'KVC Westerlo staat dicht bij stunt, voorakkoord met Chadli bereikt'

03-09-2022 09:15 Laatste update: 05-09-2022 17:43
30

KVC Westerlo zoekt deze week nog versterking. Het mikt daarmee hoog en informeerde voor Rode Duivel Nacer Chadli, dat weet Het Nieuwsblad.

Chadli gaf de afgelopen weken aan open te staan voor een terugkeer naar België. Dat is duidelijk aangekomen in Westerlo. 'Ze contacteerden de speler om zijn situatie te bespreken. Afwachten of het in de komende dagen tot meer leidt. Chadli verdient nog goed de kost in Turkije, al heeft hij wel nog maar één jaar contract. Westerlo zou hem zoals bij doelman Sinan Bolat meer zekerheid op langere termijn kunnen geven', schreef het dagblad.

Toch polste de promovendus ook reeds naar andere spelers. 'Vicevoorzitter Hasan Cetinkaya informeerde bij zijn ex-club Fenerbahçe naar de Turkse international Serdar Dursun (30), maar die is voor­lopig te duur. Ook de piste Stef Peeters (Eupen) wordt nog steeds bewandeld. Een eerste bod werd afgewezen, maar Westerlo is bereid om hoger te gaan.'

Eerstdaags zal er dus nog transferactiviteit volgen bij Westerlo. De transfermarkt is nog open tot dinsdagavond. 

Update: Bij Het Laatste Nieuws weet men dat Westerlo een voorakkoord heeft bereikt met Nacer Chadli en Istanbul Basaksehir. De Rode Duivel wordt dinsdag in België verwacht om zijn medische testen af te leggen. Chadli hoopt zich via Westerlo weer in de kijker van de nationale ploeg te kunnen spelen.