Standard haalt Mpoku dan toch niet in huis: Er gaat niets gebeuren

Standard haalt Mpoku dan toch niet in huis: "Er gaat niets gebeuren"

01-09-2022 14:33
9

Bij Standard is men nog aan het zoeken naar nieuwelingen voor het nieuwe seizoen, maar dat lijkt Paul-José Mpoku dan toch niet te gaan worden. Een terugkeer naar de Rouches zit er niet in.

De ex-speler van Standard had deze zomer zijn contract bij Konyaspor laten ontbinden en zijn diensten ook aangeboden bij de Rouches. Hij hoopte op een terugkeer, maar volgens trainer Ronny Deila zit dat er niet aan te komen.

"Hij is een goede speler, maar ik denk niet dat er iets gaat gebeuren", gaf Deila aan op zijn persconferentie. "Hij heeft niet de juiste leeftijd voor ons. We zijn meer op zoek naar spelers waar we op lange termijn mee verder kunnen bouwen. Voor ons is het op dit moment belangrijk om spelers te halen die hun carrière nog voor hen hebben liggen", citeert Het Nieuwsblad hem.

Voor Mpoku wordt het dus verder zoeken naar een nieuwe club. Voor zijn periode in Turkije kwam hij in de Verenigde Arabische Emiraten nog uit voor Al-Wahda FC. Voor Standard kwam hij in twee periodes tot meer dan 160 wedstrijden voor club.