Update: 'Standard vist achter het net: middenvelder wil naar Noorwegen'

Update: 'Standard vist achter het net: middenvelder wil naar Noorwegen'

29-08-2022 08:28 Laatste update: 15:43
12

Standard Luik is nog niet klaar op de transfermarkt. Het Belang van Limburg zet alle opties op een rijtje. Zo zouden er nog zeker een spits en middenvelder moeten bijkomen. Patrick Berg leek lange tijd een zeker aanwinst, maar nu lijken de Rouches achter het net te vissen. 

De prioriteit voor Fergal Harkin ligt bij de spits. Een eerste bod van de Rouches voor Stipe Perica, een 27-jarige aanvaller van Maccabi Tel Aviv, werd afgewezen. De ex-Moeskroen-aanvaller ziet zelf een terugkeer naar de Belgische velden wel zitten.

Patrick Berg van RC Lens lijkt dan weer de hoofdkandidaat te zijn om het middenveld van Standard te versterken. Hij werd al gespot met Harkin en CEO Pierre Locht. Ook Eder Balanta (Club Brugge) en Claudio Gomes (Man City) zijn opties.

Verder wordt Standard in verband gebracht met Paul-José Mpoku. De oud-speler van de Rouches zou zichzelf hebben aangeboden na zijn vertrek bij Konyaspor, maar Mpoku is geen prioriteit voor de Rouches. Eden Shamir zou dan weer kunnen vertrekken naar Israël.

Update: Middenvelder Patrick Berg, die stilaan een zeker transfer leek te worden, lijkt op het laatste moment af te haken. Volgens Le Soir wil de middenvelder naar Bodo/Glimt. De Noorse ploeg speelt Europa League, mogelijks zou de beslissing daarvan afgehangen hebben.