OFFICIEEL: Geen Berg voor Standard, middenvelder keert terug naar ex-club

OFFICIEEL: Geen Berg voor Standard, middenvelder keert terug naar ex-club

28-08-2022 21:10 Laatste update: 29-08-2022 20:59
8

In de zoektocht naar extra versterking is men bij Standard nog uitgekomen bij Patrick Berg. De middenvelder van RC Lens is goed op weg naar de Rouches.

Standard heeft de komende dagen nog flink wat werk voor de boeg en wil nog heel wat nieuwe namen in huis halen. Volgens La Dernière Heure zal Berg één van die namen worden. De middenvelder van RC Lens was zondag al aanwezig tegen KV Kortrijk en zal binnenkort worden voorgesteld.

De 24-jarige Noor komt over van RC Lens en wordt voor één seizoen geleend van de Franse club. Standard wist ook een aankoopoptie te bedingen op Berg, die nog maar zes maanden uitkwam voor Lens.

De middenvelder werd begin 2022 overgenomen van Bodo/Glimt, maar wist zich nooit in de basis te werken. Hij kwam slechts zeventien keer uit voor de Franse club, waarvan verschillende invalbeurten.

Update: Berg trekt dan toch niet richting Standard. De middenvelder werd dan wel gespot op de partij van de Rouches, maar heeft besloten om terug te keren naar zijn ex-club Bodo/Glimt. Daar heeft hij zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract.