'Juventus heeft beet: Milik wordt gehuurd van Olympique Marseille'

'Juventus heeft beet: Milik wordt gehuurd van Olympique Marseille'

25-08-2022 11:45

Juventus en Arkadiusz Milik hebben een persoonlijk akkoord bereikt. De 28-jarige aanvaller wordt gehuurd van Olympique Marseille. Juventus nam een optie tot aankoop.

De Poolse spits was niet meer nodig in Marseille en keert, na een eerder verblijf bij SSC Napoli, terug naar Italië. Milik zal onder meer met Dusan Vlahovic de concurrentie in de spits moeten aangaan bij Juve. Lange tijd zag het ernaar uit dat Memphis Depay naar de Turijnse club zou gaan, maar de gesprekken liepen vast en Juventus lijkt nu definitief te hebben doorgeschakeld. 

Volgens RMC Sport vangt Olympique Marseille één miljoen euro van Juventus en kan de spits daarna worden overgenomen voor zeven miljoen euro. Milik wil met het oog op het WK meer speelminuten maken en zal binnenkort worden gepresenteerd door Juventus. Het vertrek van Milik betekent niet dat Olympique Marseille een opvolger zal zoeken. Superster Cristiano Ronaldo werd enige tijd gelinkt aan een overstap naar de Franse club, maar dat gerucht werd snel de kop ingedrukt.