Familie Vanaken wacht: “Als Club Brugge zijn poot stijf houdt, gebeurt er niets

Familie Vanaken wacht: “Als Club Brugge zijn poot stijf houdt, gebeurt er niets"

23-08-2022 16:05
47

Het blijft stil rond Hans Vanaken. Sinds zondag is er niets meer gezegd of geschreven over zijn mogelijke transfer naar Engeland. De familie wacht gespannen af. 

Het Belang van Limburg sprak in de dinsdagkrant met de vader van Hans Vanaken. Ook hij weet niet hoe dit gaat aflopen, en wacht gespannen af. “Ik kan er geen ja, nee of misschien op antwoorden. We weten het gewoonweg niet. Als Club Brugge zijn poot stijf houdt, gebeurt er helemaal niks. Daar is geen speld tussen te krijgen.”

De enige optie voor de middenvelder is volgens vader Vanaken afwachten en de uitkomst accepteren. “We moeten allemaal afwachten wat er nu gebeurt. Het zijn drie partijen die met mekaar tot een overeenkomst moeten komen, als het al zover komt. Je hebt niets in eigen hand. Het is de markt van vraag en aanbod”, vertelde hij.

Hoe ver de onderhandelingen intussen gevorderd zijn is niet duidelijk. Wat wel zeker is is dat op 1 september de transfermarkt in Engeland sluit, dus indien Vanaken wil vertrekken naar West Ham, zal dat voor de 2de september moeten gebeuren. Club Brugge heeft dan zelf nog tot 6 september om een vervanger te zoeken.