Spaanse media sparen Hazard niet: Hij kan zijn prijskaartje niet rechtvaardigen

Spaanse media sparen Hazard niet: "Hij kan zijn prijskaartje niet rechtvaardigen"

21-08-2022 10:15
17

Eden Hazard zag Real Madrid zaterdag met 1-4 winnen van Celta de Vigo. De Rode Duivel werd pas in minuut 83 tussen de lijnen gestuurd en kon vanop de stip voor 1-5 zorgen, maar miste de strafschop. In de Spaanse pers is men niet mals voor Hazard.

In minuut 86 mocht Eden Hazard aanleggen vanop elf meter nadat Karim Benzema Hazard de penalty liet trappen. "Hij verbrodde het geschenk", schreef Marca. Een andere Spaanse sportkrant SPORT schreef dat Hazard zijn prijskaartje van 100 miljoen euro nog steeds niet kan rechtvaardigen. "Hij slaagt er niet in een vaste waarde te worden en faalt keer op keer met zijn prestaties op het veld", schreef SPORT.

Real-trainer Carlo Ancelotti was milder voor de Rode Duivel. “Eden Hazard is terug op weg naar zijn beste niveau, dat heeft hij laten zien", die erbij zei dat Hazard's penaltymisser niets verandert. "Het maakt niet uit dat hij miste. Hij speelde met intensiteit, dat is wat telt", aldus de T1 van Real Madrid.

Hazard en co zijn met zes op zes aan het La Liga-seizoen begonnen. De volgende opdracht voor Real Madrid is een verplaatsing naar Barcelona, waar niet Barça maar wel Espanyol wacht.