'Manchester United kan voldoen aan eisen Gakpo, PSV ziet twee opvolgers'

'Manchester United kan voldoen aan eisen Gakpo, PSV ziet twee opvolgers'

19-08-2022 18:28
2

PSV hoopt Cody Gakpo in de laatste weken van de transferperiode binnenboord te houden, al kijken de Eindhovenaren ook al naar eventuele opvolgers. De namen van AZ-aanvaller Jesper Karlsson en Calvin Stengs circuleren, meldt het Eindhovens Dagblad.

Manchester United kan voldoen aan de persoonlijke voorwaarden van Gakpo om hem binnen te halen, klinkt het. De Oranje-international geldt in Manchester wel als alternatief, wanneer Antony niet haalbaar blijkt. Inclusief bonussen verlangt PSV zestig miljoen euro voor Gakpo.

Als de PSV'er verkast, schakelen de Eindhovenaren mogelijk door naar Karlsson. De Zweed geldt als 'peperdure optie', waarvoor PSV het inkomende transferrecord moet verbreken.

De vraag rijst of PSV aan de voorwaarden van AZ kan voldoen. Ook de naam van Stengs is gevallen in Eindhoven. In tegenstelling tot Gakpo, die voornamelijk vanaf links speelt, is Stengs een rechtsbuiten. Donyell Malen en Joshua Zirkzee zijn eerder al genoemd als mogelijk nieuwe aanvallers voor PSV.

Het management van Gakpo heeft intussen al meerdere gesprekken met United achter de rug. Als er een concreet bod op tafel komt, vormen de persoonlijke voorwaarden geen struikelblok. PSV wil pas in gesprek met United na de return tegen Rangers FC komende dinsdag.