'Manchester United én Barcelona tonen interesse in talent uit Ligue 1'

'Manchester United én Barcelona tonen interesse in talent uit Ligue 1'

18 augustus - 16:22
0

Manchester United en FC Barcelona hebben interesse in Malo Gusto. De negentienjarige rechtsback van Olympique Lyon, zou zich in de kijker hebben gespeeld.

Het is niet uitgesloten dat Gusto voor het verstrijken van de transferdeadline nog een transfer naar Manchester United of Barcelona maakt. Naar verluidt hebben eerder ook Manchester City en Paris Saint-Germain geïnformeerd. Lyon is niet van plan de Franse tiener te verkopen en hoopt zijn contract, dat over twee jaar afloopt, te verlengen.

L'Équipe weet te melden dat Gusto op het verlanglijstje van Erik ten Hag staat. De manager van Manchester United zou na de desastreuze seizoenstart op Old Trafford tot de ontdekking zijn gekomen dat rechtsback Diogo Dalot tekortkomt. Barcelona zal eerst Sergiño Dest, die ook wordt gevolgd door United, moeten verkopen om Gusto te kunnen halen.

Gusto knokte zich vorig seizoen in de basiself van Bosz en kwam uiteindelijk tot 28 competitiewedstrijden. Lyon wil hem niet kwijt, maar het is volgens L'Équipe afwachten tot welk bedrag de Franse club 'nee' kan blijven zeggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie