BILD: 'Anderlecht heeft Bayern München laten weten dat het Zirkee wil'

BILD: 'Anderlecht heeft Bayern München laten weten dat het Zirkee wil'

16-08-2022 22:26
56

Afgelopen seizoen speelde Joshua Zirkzee op huurbasis voor RSC Anderlecht. In de zomer keerde de Nederlandse spits terug naar Bayern Müchen. Volgens Christian Falk heeft Anderlecht Zirkzee evenwel nog niet uit het hoofd gezet.

De journalist van BILD schreef op Twitter dat Anderlecht Bayern München liet weten dat het Zirkzee wil. Dat is best opvallend nieuws. De voorbije maanden onderzocht Anderlecht immers of het Zirkzee aan boord kon houden al dan niet op huurbasis. Een oplossing kwam niet uit de bus en Anderlecht keek verder. Ondertussen haalde paars-wit Sebastiano Esposito en Fabio Silva als nieuwe (tijdelijke) aanvallers in huis.

Zirkzee maakte de voorbereiding bij de A-ploeg van Bayern München mee, maar lijkt ook dit seizoen op niet al te veel speeltijd moeten rekenen bij Der Rekordmeister. De 21-jarige Zirkzee heeft bij Bayern München nog een contract tot medio 2023.

Bayern staat niet weigerachtig tegenover een verkoop van de aanvaller. Het hoopt een bedrag van vijftien tot twintig miljoen euro te vangen voor Zirkzee. Dat lijkt niet meteen ideaal voor Anderlecht. Al kreeg paars-wit wel de nodige miljoenen binnen door de transfer van Sergio Gomez naar Manchester City en ook een eventuele verkoop van Benito Raman kan extra geld in het laatje brengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie